Tämän "Ris a la Maltan" valmistukseen menee huomattavasti vähemmän aikaa kuin perinteiseen – mutta maku on yhtä täyteläinen. Tässä tarjoamme herkun lämpimillä marjoilla ja mantelilastuilla, mutta se toimii yhtä hyvin mehukeitolla tai hedelmäsalaatilla.

Ainesosat

2 dl puuroriisiä
4 dl vettä
1 kanelitanko
3 dl Planti Soygurt Vanilja
Lämpimät vadelmat
2 dl pakastevadelmia
2 rkl vaahterasiirappia
2 rkl paahdettuja mantelilastuja

Näin valmistat

1. Sekoita puuroriisi, vesi ja kanelitanko kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia, tai kunnes riisi on pehmeää. Kaada seos kulhoon ja anna jäähtyä kunnolla. Sekoita puuro Planti Soygurtin kanssa.
2. Lämmitä vadelmat kattilassa, kunnes ne ovat lämmenneet kunnolla. 
3. Soseuta ne varovasti ja lisää vaahterasiirappi.
4. Tarjoa "Ris a la Malta" lämpimien vadelmien ja paahdettujen manteleiden kanssa.