Tofu benedict med Planti creamy cooking och sparris

Yllätä brunssilla taivaallisen herkullisella  Tofu Benedictillä. 

Ainesosat

Vegaaninen hollandaisekastike
1 kpl hienoksi silputtu salottisipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl maissitärkkelystä
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
0,5 tl dijonsinappia
1 hyppysellinen kurkumaa antamaan väriä
2 dl Planti Creamy Cooking
Tofu
300 g kiinteää tofua
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa
mustapippuria
Tarjoiluun
4 siivua paahdettua vaaleaa leipää
1 nippu parsaa
2 rkl

Tee näin:

(4 annosta)

Vegaaninen hollandaisekastike

Freesaa salottisipuli öljyssä kunnes ne ovat pehmentyneet ja läpikuultavia. 

Vatkaa joukkoon maissitärkkelys ja jatka vatkaamista. Lisää sitten joukkoon sitruunankuorta, sitruunamehua, dijonsinappia, kurkumaa. Lisää lopuksi Planti Creamy Cooking.

 Kiehauta kastikepohja koko ajan sekoittaen ja anna sen kiehua hiljalleen ja suurustua.

Tofu
Viipaloi tofu ja paista kullanruskeaksi kummaltakin puolelta. Lisää suolaa ja pippuria oman maun mukaan.

Tarjoilu
Aseta paahdetut leipäviipaleet lautasille. Leikkaa parsan alin osa ja paista parsoja oliiviöljyssä kunnes ne ovat pehmentyneet ja saaneet väriä. Lisää suola ja pippuri. Asettele parsat leipien päälle ja tofu parsojen päälle. Valuta lopuksi hollandaisekastike annoksen päälle. Viimeistele hienoksi silputtu ruohosipuli ja vie tarjolle.